Belediyeden askere gidenlere hediye

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2007 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde askere gidenlere Turgutlu Belediye Başkanlığı hediye paketi veriyor. Bir askere verilecek hediye paketinde neler olabilir diyorsanız, işte cevabı:

Turgutlu tarihinde ilk defa böyle bir proje gerçekleştiriliyor asker adayları evlerinde ziyaret edilerek hediyeleri kendilerine teslim edildi. Hediye paketlerinin içersinde alt üst iç çamaşırı, çorap, traş kolonyası, Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim bulunuyor.

Ziyaretine gidilen asker adayları, ?Belediye başkanımızı zaten çok seviyoruz ama birde bizi düşünüp evimize kadar gelmiş Allah razı olsun, evladımız askere gidiyor mutluluk ve sevinci aynı anda yaşıyoruz ama vatan borcu namus borcu herkes nasıl gidip geldiyse bizim evlatlarımızda öyle gidip gelecek' dedi.

Bir çok vatandaş yapılanlardan dolayı memnuniyetini dile getirirken Belediye Basın danışmanı İbrahim Sudak ise, "askere gidecek olanların birçoğu yolda görünce selam verdiğimiz kucaklaştığımız kardeşlerimiz onların aileleri bizimde anne,babamız bizde gururluyuz 300 asker kardeşimizi vatani görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber